Lasa-te deconectat de tot ce te inconjoara , incanta-ti simturile cu un dus fierbinte, urmat de masaj cu multa rabdare , si daruire , cu uleiuri calde ,sau pt . acei dintre voi care au nevoi mai speciale si cunosc sau doresc sa cunoasca tainele bdsm ului ,sau vor sa fie la tocurile unei femei frumoase cu care sa simta ca poti renunta la control ,
Va invit in locatia mea discreta,moderna, curata . Intalnirile mele nu sunt haotice, ci doar in baza unor programari.Daca ai citit aceste randuri , cred si sper ca ai inteles ce anume caut.
Nu ma apela daca doresti o intalnire de 10 minute, daca consideri ca dusul inseamna timp irosit sau consideri ca ai abilitati de negociator, Sau daca cauti ***!
Cat despre mine sunt o tanara blonda de 30 de ani ,eleganta ,ingrijita , nu ma consider a fi un etalon al frumusetii, insa, sunt o companie mai mult decat placuta.
PROGRAMUL MEU ESTE de LUNI-VINERI 10-17
POZELE SUNT CU CARACTER INFORMATIV ( DECI IM SEAMANA!)
TEL. 0755998000
* Acest site si m*text sunt singurele siteuri in care eu postez anunt , rog sa ignorati acel site cu caracter indoielnic , care preia si modifica continutul si caracterul anunturilor ( Nu sunt escorta!!)

Categorie: Mature Brasov