Aspectul fizic este o calitate esentiala pentru barbati ca sa poata sa fie atrasi de o femeie indiferent de varsta pe care o are ea. Aspectul fizic reprezinta un punct de atractie principal cand un barbat “ocheste” o femeie, iar daca femeia este matura de exemplu si este atragatoare, ingrijita si feminina ea are sanse mari sa fie luata la ochi de barbat.

Mai jos va prezentam cateva dintre motivele pentru care barbatii sunt atrasi de femei mature sau de curve mature:

Experienta sexuala bogata.

O femeie matura de 40 de ani a avut destula experienta in cei 40 de ani de viata incat sa se descopere personal si sa cunoasca ce ii face placere in pat alaturi de partenerul ei. O experienta sexuala alaturi de o femeie matura profesionista nu se compara nici pe departe cu o mucoasa neinitiata in ale sexului de 20 de ani de exemplu. O astfel de femei te poate face sa plutesti la propriu alaturi de ea in pat.

Femeila mature sunt dominante in pat
Femeia matura cu experienta acumulata in anii tineretii stie cum sa faca lucrurile sa mearga in pat incat sa ofera placere dar sa si primeasca placere la partenerul de sex. Partenerul ei de sex poate fi deasemenea un domn mature care poate sa aibe si el o oarecare experienta sexuala dar poate fi si un tanar pe care sa il ghideze. Cu totii stim ca o parte din barbati adora sa fie dominati in pat si femeia sa preia initiativa.

Curvele mature au mai multa rabdare
O femeie matura stie cum sa trateze un barbat, stie cum sa il alinte, sa il respecte si sa il “intarate” cand trebuie incat partida de sex sa fie una memorabila. Ea stie deasemenea cum sa se poarte cu un barbat incat acesta sa se simta barbat in adevaratul sens al cuvantului.
Femeile in general au nevoi de un preludiu mai lung ca sa se poata excita comparativ cu barbatii , ele profita din plin de acest lucru ducand partida de sex la o perioada mai lunga de timp pentru o excitare prelungita.

Categorie: Blog MILF